Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

Realități și Perspective Magazin | 2 martie 2021

Marți seara, la ora 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim de la TV7.


Lucrarea de vindecare prin eliberare – o necesitate în bisericile locale | Reportaj Alfa Omega TV

Slujirea de vindecare prin eliberare trebuie să fie o componentă importantă în cadrul bisericilor locale. Ea face parte din mandatul pe care Domnul Isus Hristos l-a încredințat ucenicilor. Lucrarea se face sub autoritate spirituală și prin Duhul Sfânt.

Radio Vocea Evangheliei Cluj – Un radio al Cuvântului | Reportaj Alfa Omega TV

Radio Vocea Evangheliei Cluj – Un radio al Cuvântului | Reportaj Alfa Omega TV

Stația locală din Cluj-Napoca a Radioului Vocea Evangheliei emite de 26 de ani, fiind cel mai longeviv post de radio din spațiul media clujean, în afară de radioul național. Motivația înființării acestui radio a fost dragostea de Dumnezeu și de oameni. Este o lucrare care contribuie la transformarea spirituală, morală și culturală a societății prin promovarea Cuvântului lui Dumnezeu.


Clădirea de caractere prin Royal Rangers | Reportaj Alfa Omega TV

Organizația creștină de cercetași Royal Rangers, fondată în Statele Unite cu aproape 60 de ani în urmă, a ajuns în România după Revoluția din Decembrie 1989. Această mișcare, care promovează valorile creștine, își propune să dezvolte caractere puternice în copii și tineri, și să pregătească viitorii lideri ai societății. În unele state europene programul este finanțat din bani guvernamentali. În România, unul dintre posturile Royal Rangers este coordonat de Biserica Filadelfia din Baia Mare.

Canalul Alfa Omega TV este recepționat de milioane de români

Canalul Alfa Omega TV este recepționat de milioane de români

Alfa Omega TV continuă să fie una dintre televiziunile favorite ale românilor. Și în anul 2021 acest canal creștin de media va putea fi recepționat de milioane de români.

ORIENTUL MIJLOCIU

Realități și Perspective Magazin | 2 martie 2021

Marți seara, la ora 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim de la TV7.

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri de la TV7 | 2 martie 2021

Aparate de zbor neidentificate au lansat mai multe rachete către periferia sudică a capitalei siriene Damasc, provocând pagube majore unui număr mare de instalații.

Imagini din Ierusalimul înzăpezit

De vreme ce nu vedem prea des zăpadă în Ierusalim, am vrea să vă mai prezentăm câteva imagini cu Ierusalimul îmbrăcat în alb. Zăpadă în Ierusalim 2021.

Cel mai recent documentar al CBN "Săpat în piatră: casa lui David"

Pentru cei ce cred Scriptura, regele David a domnit în Israelul din vechime. De multă vreme însă scepticii spun că el nici măcar nu ar fi existat. Acum, noul documentar al CBN, Written In Stone: House Of David, examinează cum arheologii găsesc tot mai multe dovezi despre împărăția lui David descrisă în Biblie. Haideți să vedem cum arheologia modernă din Țara Sfântă începe în acest nou film al CBN. Scutură-ți țărâna de pe tine, scoală-te și șezi în capul oaselor, Ierusalime!

Cum a decurs primul apel dintre președintele Biden și premierul Netanyahu?

SUA a anunțat că va reintra în acordul nuclear iranian. Premierul israelian Netanyahu a reacționat spunând că o revenire la vechiul acord nuclear iranian va deschide calea către arsenalul nuclear al Iranului. Înainte de anunț, președintele Biden l-a sunat pentru prima dată pe Netanyahu, la o lună după ce a preluat mandatul.


Ce impact au avut Acordurile Avraam asupra mișcării BDS?

Ar fi posibil ca recentele Acorduri Avraam să ducă la o liniștire a mișcării BDS împotriva Israelului? De ani de zile, susținătorii BDS tot promovează că armele economice precum boicotările și sancțiunile ar fi calea de obținere a păcii. Corespondenta CBN din Orientul Mijlociu, Julie Stahl, ne spune cum ideea de pace pentru pace a dovedit că susținătorii BDS s-au înșelat.

Israelul are dificultăți în campania de vaccinare

Acum, Israelul este un lider în ce privește vaccinările, deși ritmul de vaccinare al israelienilor a mai scăzut. În timp ce liderii guvernamentali vor să vaccineze pe cât mai mulți, ei dau de obstacole precum dezinformarea, sănătatea publică și dreptul la intimitate personală.

Ierusalimul acoperit de zăpadă în urma unei furtuni rare

Locuitorii Ierusalimului s-au trezit sub o pătură de zăpadă după o furtună orientală rară care a adus zăpadă în Ierusalim, nordul Israelului și alte părți din Orientul Mijlociu. A început să ningă de cu seară.

Schimbări în Arabia Saudită

Fără îndoială, în Arabia Saudită mai este loc pentru schimbări când vine vorba de libertatea religioasă. Este adevărat și că puține țări se pot lăuda cu schimbarea care are loc în prezent, în regat. Jennifer Wishon de la CBN vine cu detalii.
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.