NOU! PREVIZIUNE: Semnele vremurilor, cu Willem J. J. Glashower I Episodul 1 52

Ți-am pregătit o nouă serie de videoclipuri despre cum poți distinge evenimentele din zilele pe care le trăim. Urmărește-ne pe Facebook, Youtube și canalul TV în fiecare zi.

Fără îndoială, una dintre cele mai preferate părți ale știrilor este prognoza meteo. Cum va fi vremea mâine? Va ploua și mai mult? Va fi furtună? Va fi frig? Sau poate va fi o vreme mai plăcută și ceva raze de soare?

Achiziționează cartea Semnele vremurilor, de J. J. Glashouwer: https://alfaomega.tv/librarie/israel-orientul-mijlociu/semnele-vremurilor-willem-j-j-glashouwer-produs

În zilele noastre, oamenii inteligenți pot face chiar previziuni pentru mai multe zile, în avans, grație baloanelor meteorologice, sateliților meteorologici și modelelor de calculatoare. Probabil că nu vor cunoaște toate detaliile, totuși, imaginea de ansamblu a vremii viitoare este, de obicei, destul de precisă. Da, alteori, sunt destul de departe de adevăr, caz în care râdem și ne dăm ochii peste cap!

Isus folosește acest exemplu al prognozei meteo. El spune: vă pricepeți destul de bine la a prezice cum va fi vremea care se îndreaptă spre voi – poate nu în toate detaliile, dar înțelegeți, în general, destul de bine ce fel de vreme vine spre voi. Însă, la fel cum înțelegeți vremea, nu puteți înțelege „semnele timpurilor”? Aproape că putem auzi dezamăgirea din glasul lui Isus. Se pare că El așteaptă asta de la noi. El Se așteaptă să fim capabili să înțelegem semnele vremurilor. Nu în fiecare detaliu, desigur, dar, cu siguranță, se așteaptă să pricepem imaginea de ansamblu.

El se așteaptă ca noi să putem citi ziarul și să urmărim buletinele de știri împreună cu ceea ce citim din Biblie, pentru a înțelege din perspectivă profetică „vremea” din zilele noastre și să înțelegem din profețiile Bibliei ce fel de „vreme” vine spre noi, să pricepem imaginea profetică generală a „lucrurilor viitoare” (Ioan 16:13). Poate nu fiecare detaliu, dar să pricepem ce ne așteaptă, să înțelegem vremurile în care trăim și ora afișată pe ceasul istoriei. Fără nicio îndoială, spre noi vine o vreme furtunoasă.

Paza bună trece primejdia rea. Când simțim frica față de viitor din cauza tuturor lucrurilor pe care le vedem venind în această lume, să nu uităm acest lucru: Isus știe despre asta. El a vorbit deja despre asta, acum aproape 2 000 de ani. Avem acest lucru scris în Biblie. E limpede ca lumina zilei.

Profeții lui Israel au vorbit și ei despre asta. Este scris în Vechiul Testament. Este încurajator să realizăm acest fapt. Se pare că aceste lucruri, uneori înfricoșătoare, trebuie să se întâmple. Vremea furtunoasă se îndreaptă spre planeta noastră. Dar El știe totul despre asta și nu iese în afara sferei de acțiune a lui Dumnezeu.

Cine știe ce ne rezervă viitorul? Nimeni nu știe. Numai Cel care ține viitorul știe - Creatorul cerului și al pământului. El a descoperit acest lucru profeților lui Israel, în Biblie, ca noi să înțelegem că aceste lucruri, uneori teribile și înfricoșătoare, nu vor scăpa de sub controlul Său, din mâinile Celui care este, a fost și urmează să vină, din mâinile Celui care este Tatăl nostru. Orice se va întâmpla, El ne ține viața în mâinile Sale. Isus Hristos vine și El va face ca toate lucrurile să fie noi, pentru totdeauna.

Aceasta este o mare mângâiere pentru fiecare dintre noi, cei care trăim în vremurile de pe urmă. Acest lucru este adevărat și rămâne valabil în mijlocul întunericului tot mai mare din vremurile de pe urmă. Aceste „semne ale vremii” sunt semne care indică sfârșitul acestei epoci și venirea unei noi epoci minunate pentru planeta Pământ. El a promis Împărăția păcii și neprihănirii și va împlini tot ceea ce a promis, pentru că nu poate minți (vezi Numeri 23:19).

Deci, să fim puternici și curajoși, până când Isus va veni ca să facă toate lucrurile noi, pentru totdeauna!

Achiziționează cartea „Semnele vremurilor”, de J. J. Glashouwer: https://alfaomega.tv/librarie/israel-orientul-mijlociu/semnele-vremurilor-willem-j-j-glashouwer-produs

Vrei să distingi mai bine vremurile în care trăim? Aici găsești mai multe materiale: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor

531 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.