• Acasă
  • Ai nevoie de rugaciune?
Cerere de rugăciune

Cerere de rugăciune

VIAȚA SPIRITUALĂ

Ai nevoie de sprijin in rugăciune? Suntem aici pentru tine! Scrie motivul tau de rugăciune mai jos, ne vom ruga pentru și împreună cu tine! Nu vom folosi datele personale pentru niciun alt scop în afară de a răspunde și de a încerca să ajutăm, ele vor fi păstrate confidențiale.


Adesea, când trecem prin perioade dificile și ne confruntăm cu probleme, ne simțim singuri, iar frații noștri creștini par departe de noi. Uneori, șovăim în credință și ne întrebăm „De ce?”. Dar nu trebuie să fie așa.

Poate nu ne cunoaștem personal, dar noi, la Alfa Omega, ne dorim să vă fim aproape, dincolo de a emite programe pe TV sau online. Din 1994, încă de la începuturile noastre, această dimensiune a fost centrală pentru noi.

Poate ai o problemă de sănătate, tu sau cineva drag. Poate e o dependență, o legătură demonică unde e nevoie de eliberare. Poate te confrunți cu probleme financiare, sau există relații frânte în viața ta. Poate te rogi pentru mântuirea celor dragi. Poate te lupți cu păcatul în viața ta, și simți că pierzi această luptă. 

Dacă ai nevoie de ajutor, scrie-ne, ne rugăm împreună cu tine. Noi credem că Dumnezeu ascultă rugăciunea și răspunde și astăzi celor care Îl caută sincer!

Nu putem garanta că Dumnezeu îți va răspunde la problema ta, El nu poate fi controlat de oameni, iar planurile Lui ne depășesc înțelegerea. Dar ce putem garanta e că ne vom ruga pentru tine. Nu punem întrebări nepotrivite, nu dăm mai departe ceea ce ne scrii, folosim ce ai scris strict pentru rugăciune.

Ne poți scrie azi, sau oricând.

 


Roagă-te și tu pentru alții

De asemenea, te încurajăm ca, la rândul tău, să te rogi și pentru alte persoane care au nevoie de sprijin. Vezi cererile de rugăciune publicate pe PrayerWall, susține și tu pe frații tăi în rugăciune!

prayerwall harta

 

 

102982 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.