Cartea Cărților - desene animate din lumea Bibliei

Cartea Cărților - desene animate din lumea Bibliei

Cartea Cărților

Cartea Cărților revine cu noi aventuri pentru întreaga familie! Călătorește în timp alături de Cristi, Oana și Memo, pentru a retrăi cele mai minunate povestiri și întâmplări din vremurile biblice! Bazată pe seria clasică difuzată de TVR în anii `90, Cartea Cărților a fost reînviată pentru generația tânără de astăzi. Un proiect CBN, lansarea noii serii Cartea Cărților pentru copiii români a fost în noiembrie 2016 la Alfa Omega TV.

Printr-o grafică modernă, mult umor și cântecele ușor de reținut, Cuvântul lui Dumnezeu este prezentat pe înțelesul copiilor din secolul XXI. Cartea Cărților îi învață pe copii principii morale perene și lecții de viață prin aventurile a doi copii și robotul lor prin lumea Bibliei. Viața contemporană și elemente futuristice interacționează cu popoare și locuri străvechi, pentru a crea o atmosferă de anticipare și minunare, în care copiii sunt martori ai interacțiunii lui Dumnezeu cu oamenii.

Cartea Cărților e o aventură, o poveste a descoperirilor, un univers care  transformă personajele din Cartea Cărților, dar și copiii care umăresc aceste povestiri.

Cartea Cărților e un proiect de evanghelizare/ucenicizare pentru copiii de 6-12 ani, ajutându-i pe aceștia să cunoască Biblia. El cuprinde difuzarea pe TV a episoadelor, episoade pe DVD (4 sezoane x 13 episoade fiecare) sau clipuri video online, un site interactiv pentru copii, o aplicație mobilă, evenimente evanghelistice în colaborare cu biserici locale și o programă pentru școală duminicală numită Academia Cartea Cărților.


Cartea Cartilor - Trailer serie

 

Știați că...

- Cartea Cărților a fost lansată în 1981 în Japonia? Datorită popularității acestei serii, Biblia a ajuns cea mai vândută carte în Japonia.

- 500+ milioane de oameni din 106 țări au vizionat prima serie a Cartea Cărților?

- Noua serie a Cartea Cărților e produsă de echipa de artiști experimentați care au realizat și desenele „Regele Leu”, „Mulan” și „Frumoasa și Bestia”?

- Până în prezent, sezonul 1 din Cartea Cărților a fost tradus în peste 50 de limbi, audiența potențială în 2017 fiind de 162 de milioane în toată lumea!

- În România, Alfa Omega TV și alte 35 de stații TV afiliate au difuzat aventurile lui Cristi, Oana și Memo prin lumea Bibliei.

- Numărul mare al celor ce au descărcat aplicația mobilă Cartea Cărților au dus România pe locul 4 în lume în top descărcări, imediat după țări mult mai populate - SUA, Mexic, Filipine

- În medie, lunar, 16900 persoane vizitează site-ul carteacartilor.tv și 550 se roagă rugăciunea de mântuire (9000+ persoane de la lansarea în 2016).

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 52 de episoade (4 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.

Noutățile Cartea Cărților

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților.

Susține proiectul Cartea Cărților

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

 

 

 

O productie The Christian Broadcasting Network - © 2016

71370 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.